Datum ROTC YP editie 2011 bekend!

De datum van de Race of the Classics for Young Professionals editie 2011 is bekend: dinsdag 18 oktober t/m zondag 23 oktober.

De aftrap zal plaatsvinden in Rotterdam op dinsdagavond met een spetterende kickoff-party. De volgende ochtend, woensdag 19 oktober, zal de start plaatsvinden vanuit de Veerhaven in Rotterdam. In de daaropvolgende dagen zal de BV Young Professionals strijden om de felbegeerde YP-cup. Op zondag 23 oktober zal de finish plaatsvinden op het IJ in Amsterdam alvorens we ons opmaken voor de prijsuitreiking en het eindfeest!

Inschrijfprocedure
Inschrijven voor de editie 2011 is mogelijk vanaf de 1e Team Captains meeting, vanaf donderdag 21 april. Daarbij geldt de volgende procedure:

Donderdag 21 april (na afloop TeamCaptains-meeting):
– Opening inschrijving.

De inschrijving dient te bestaan uit een email aan secretaris@rotcyp.nl met daarin genoemd de volgende onderdelen: naam bedrijf, naam TeamCaptain, aantal personen en voorkeursschip.

Vrijdag 29 april:
– Sluiting inschrijving
 
Vrijdag 6 mei:
– Bekendmaking deelnemende bedrijven.
 
Deze bedrijven ontvangen de betalingsdetails en contracten ter ondertekening. De aanbetaling bestaat uit eenmalig € 2.000,- inschrijfgeld en 12x de persoonsprijs a € 400,-. Totaal aanbetalingsbedrag: € 6.800,–.

Vrijdag 20 mei:
– Deadline aanbetaling.
– Deadline ondertekende contracten.