TeamCaptainsBlogs en meer: Online strijd losgebarsten

Op 10 oktober valt dan eindelijk het startschot van de REES, maar nu al is de strijd online losgebarsten. Het voor Twitteraars bekende #ROTCYP is inmiddels trending en Facebookpagina’s winnen in sneltreinvaart aan fans onder collega’s en achterban.

Ook op partnersite careerwise.nl gaat het goed los. Via de ‘Team Captains Blogs‘ geven de teams een kijkje in de keuken tijdens kennismaking, voorbereiding, training, acties om de Media Award te winnen en hoe dit alles te combineren met… hun werk! Want dat gaat natuurlijk ook gewoon door.

Zo schrijft Zosia dat het nieuwe schip Hendrika Bartelds voor Team ABN AMRO nieuwe kansen biedt om de titel te prolongeren. Bij DeltaLloyd zit zeilen in het DNA volgens Wouter. De band met hun schip de Wylde Swan is sterk aangezien DeltaLloyd het schip verzekert. En hij doet er graag nog een schepje bovenop ten opzicht van vorig jaar: Bigger, Better & Faster!

Jaap refereert namens HEINEKEN aan de rijke historie van de bierbrouwer op het gebied van ondernemerschap, teamwerk en het trotseren van oceanen. Terwijl Jasper namens VolkerWessels zijn ervaring als internationaal wedstrijdzeiler zal gaan inzetten om te winnen. Hij doet daarnaast winddansjes in de hoop dat de voor de Swaensborgh zo belangrijke ‘harde wind’ zal komen.

Stork en Fokker hebben nieuwe ambities tijdens hun derde jaar op de Artemis. Dit jaar onder leiding van team captain Nikki die volledig inzet op teamspirit. De eerste blog kwam dit jaar van Jan de Jonge van Dockwise. Als transporteur over zee vind hij het belangrijk voor elke Dockwiser om te ervaren hoe het er op zee nu echt aan toegaat.

Lees alle Team Captains Blogs of blijf op de hoogte van volgende blogs via Facebook