Careerwise.nl opnieuw officiële mediapartner van ROTCYP

Ook dit jaar zal de Race of the Classics for Young Professionals (ROTCYP) bijgestaan worden door Careerwise.nl met betrekking tot berichtgeving rondom de Race.

Careerwise.nl is ontwikkeld voor en door hoogopgeleide starters en Young Professionals en inspireert hen bij de oriëntatie op hun loopbaan. Op de website Careerwise.nl krijgen Young Professionals een platform om tips en tricks met elkaar te delen door blogs te schrijven over carrière-gerelateerde ervaringen. Maar ook experts komen aan het woord om te vertellen over de achtergronden van hun succes.

Femke Kropff, verantwoordelijk voor de PR van de ROTCYP, over Careerwise.nl: ‘De afgelopen jaren heeft Careerwise.nl onze deelnemers een podium geboden waarop zij hun ervaringen voor en tijdens de Race konden delen met andere Young Professionals.  Careerwise.nl maakt het voor de ROTCYP mogelijk om aandacht te vragen voor klassieke zeilschepen bij een breed publiek én het portretteren van werkplezier bij Young Professionals. Samen met Careerwise.nl hopen wij deze editie van de Race wederom op een mooie wijze te documenteren.’

Matthijs Hamster namens Careerwise.nl: ‘De Race start dit jaar op 8 oktober in Rotterdam, maar we zijn al begonnen om de voorbereidingen in beeld te brengen. De ROTYCP houdt namelijk meer in dan alleen het trotseren van de Noordzee. Bij de finish in IJmuiden blijkt er uit eerdere edities van de Race een verbroedering te hebben plaatsgevonden die zijn weerga niet kent. Door middel van blogs, interviews, videobeelden en foto’s zal Careerwise samen met ROTCYP de Race in beeld brengen.’

De Race vindt dit jaar plaats van 8 t/m 13 oktober. In Rotterdam zullen de 24 deelnemende schepen van start gaan om, na het trotseren van de Noordzee, uiteindelijk te finishen in IJmuiden. Door middel van blogs, interviews, videobeelden en foto’s zal ROTCYP samen met Careerwise de Race in beeld brengen.

Volg de ROTCYP via facebook (www.facebook.nl/ROTCYP) of via de website (www.rotcyp.nl)!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femke Kropff (PR@rotcyp.nl) of Matthijs Hamster (matthijs@careerwise.nl).

careerwise