KNRM aan boord bij ROTCYP

Steun de KNRM

KNRM

Al jaren is de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij het goede doel van de Race of the Classics. Tijdens de REES zet de KNRM zich in om onze veiligheid te waarborgen. De KNRM is ongesubsidieerd en volledig afhankelijk van donaties.

Word donateur!

Vlak voordat wij met z’n allen op 15 oktober naar zee gaan, ontmoeten wij de vrijwillige redders van de KNRM! Varend op de Waterweg zullen zij bij alle deelnemende schepen aan boord springen en ons een behouden vaart wensen. Zij zullen dat moment ook aangrijpen om te vragen of je donateur van de KNRM wilt worden. De KNRM is namelijk ongesubsidieerd en volledig afhankelijk van donaties.

De redders verdienen onze steun! Wees daarom voorbereid op hun komst en betuig je waardering voor hun 24/7-inzet door de KNRM te steunen bij hun levensreddende werk. Daarnaast maak je  door donateur te worden met je team kans op een geweldige dag op één van de KNRM reddings-stations.