Teamcaptainsblog: zo zet je jouw team op de kaart

Hoe staat het met jouw team? En jullie voorbereidingen? Wat wordt jullie tactiek? En gaan jullie winnen?

Evenals de afgelopen jaren bieden we de kans om via ROCTYP.nl en Careerwise.nl je eigen team op de kaart te zetten. Een mooie eerste stap om de felbegeerde Media Award in de wacht te slepen. En natuurlijk leuk om alvast wat over jullie te weten in de aanloop naar de race!

Careerwise helpt je

Careerwise.nl inspireert al jaren Young Professionals en is officieel partner van ROTCYP. Samen brengen we werkplezier in beeld, en inspireren we alle Young Professionals van Nederland om werk te doen wat bij je talenten en ambities past. We laten ambitieuze, succesvolle en enthousiaste Young Professionals zoals jij aan het woord om te vertellen over hun werk en de aanloop naar de REES.

Aan de slag

Het schrijven van een Teamcaptainsblog is eenvoudig, helpt lezers te begrijpen wat het leven als YP met werkplezier inhoudt en geeft je de mogelijkheid jullie team, schip en missie bij een groot publiek op de kaart te zetten. Vraag bij je teamcaptain of bij Matthijs van Careerwise het ROTCYP tips & tricks document op en plan een uurtje vrij. Lees de tips & tricks voor een vliegende start en vergeet niet achteraf foto(‘s) en video(‘s) toe te voegen passend bij je verhaal: jouw ROTCYP team, jouw werkplek, jouw innovatie/project etc.

Voorwaarden

Laat Matthijs weten wanneer je denkt het stukje aan te leveren. We starten spoedig met het plaatsen van de eerste blogs, maar plaatsen maximaal 1 per dag en hebben ook tijd nodig voor redigeren. Matthijs en Germaine helpen je zodat jij er zo mooi mogelijk op komt te staan! De eerst gepubliceerde blogs worden doorgaans het meest gelezen en het eerste team (nog enthousiast van vorig jaar) heeft al toegezegd deze week iets naar ons te sturen.

Wil je meer dan 1x schrijven? Dat kan!

Het bovenstaande gaat in eerste instantie om één stukje ter introductie. Mocht je zo enthousiast zijn dat je meerdere blogs wilt maken dan kijken we graag naar de mogelijkheden. De afgelopen jaren deden bijvoorbeeld DeltaLloyd en KPN dit succesvol. Neem gerust contact op via pr@rotcyp.nl. Oja, en op 10 september geeft Matthijs een workshop Bloggen – 10 principes bij het schrijven voor online. Interessant als je hier meer over wil leren!