foto514

Safety reader, het Reglement en de Navigatiereader ROTCYP 2014

Safety reader

Tijdens de Race ligt er een grote focus op veiligheid. Lees dus voorafgaand aan de Race de Safety reader alvast door zodat je goed voorbereid aan boord stapt! Naast een Nederlandse versie vind je hieronder ook een Engelse versie van de Safety reader.

Safety reader – NL

Safety reader – ENG

Reglement ROTCYP

Het reglement bevat alle belangrijke informatie over onder andere de organisatie van de Race, het gezag aan boord en niet onbelangrijk: de spelregels voor tijdens de Race.

Reglement – NL

Reglement – ENG

Navigatiereader

De navigatiereader is bedoeld als informatieve achtergrond bij het invullen van het logboek. Het logboek is een belangrijk onderdeel van de Race. Informatie uit het logboek wordt gebruikt bij het opmaken van de resultaten van de wedstrijd. Het is dus belangrijk dat het logboek goed wordt ingevuld! In deze reader staat informatie over het schip, invloeden van wind en getij en de daaruit voortkomende berekeningen.

Navigatie reader – NL

Navigatie reader – ENG