WebsiteROTCYP

Deelnemen aan de ROTCYP 2016? Kom dan 17 maart!

LET OP: INSCHRIJF DEADLINE IS 4 APRIL 2016

Denk jij dat jouw bedrijf het aan kan om zes dagen op zee door te brengen? Zijn jullie daarnaast niet bang voor een sportieve uitdaging? Kortom, wil jij dit jaar met jouw bedrijf meedoen aan een onvergetelijk Race of the Classics voor Young Professionals?

MEEDOEN AAN DE RACE OF THE CLASSICS 2016?

Kom dan donderdag 17 maart naar de informatie avond van Race of the Classics voor Young Professionals! De elfde editie van ROTCYP zal plaatsvinden van dinsdag 11 oktober t/m zondag 16 oktober 2016.

Op de informatieavond hoor je meer over de ROTCYP 2016 en de inschrijf procedure. Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met de Organizing Committee 2016. Ben je geïnteresseerd in de Race? Mis deze avond dan niet!

Datum: 17 maart a.s.
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Café Wildschut in Amsterdam

AANMELDEN?

Meld je aan door een mail te sturen naar secretaris@rotcyp.nl en vermeld hierbij jullie namen en de naam van jullie bedrijf. Gezien de verwachte drukte willen we jullie vragen om met maximaal 3 personen aanwezig te zijn.