clipper-stad-amsterdam

VIP event op Clipper stad Amsterdam – 12 oktober

Ook dit jaar organiseert de Directie van Randstad Groep Nederland en het Organiserend Comité Race of the Classics for Young Professionals de VIP dag aan boord van de Clipper Stad Amsterdam op woensdag 12 oktober. We zijn al in volle gang om het VIP event aan te kleden en te organiseren. Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:

08:30  Ontvangst met koffie en thee op teamschepen
10:30 Teamcaptainspalaver op Clipper (bekendmaking ‘gaan we naar Engeland?’)
Rond 12:00 Showstart door Simeon Tienpont schipper team Akzo Nobel van de Volvo Ocean Race en Olympisch laserzeiler van team Delta Lloyd Rutger van Schaardenburg (Gedurende de showstart zal er ook lunch geserveerd worden)
Rond 13:00 De volledige vloot is gestart

Tijdens deze ochtend willen we de VIPs / sponsoren de kans geven om de deelnemende teams en schepen te zien en om de sfeer van de Race te proeven door aanwezig te zijn bij de showstart van het evenement. Van alle 22(!) deelnemende toonaangevende Nederlandse bedrijven zullen VIP’s worden uitgenodigd om op het prachtige schip de Stad Amsterdam te ervaren wat het Race gevoel nu eigenlijk is. Tevens is er de mogelijkheid om kennis te maken met en het uitzwaaien van de Young Professionals van zijn/haar bedrijf.

We hebben al van meerdere teams vernomen dat ze VIP’s hebben kunnen strikken van bestuursniveau. Daarnaast krijgen we meerdere malen de vraag hoeveel er maximaal uitgenodigd kunnen worden. Gaaf om te zien dat iedereen hier iets van maakt. Ten slotte maken we de Race samen tot een groot succes!

Teamcaptains: Vergeet niet om alvast minimaal 2 en maximaal 5 VIP’s (van VP/partner niveau) te regelen voor deze showstart:

Voor meer informatie, neem contact op met de Kade Commissie (kade@rotcyp.nl).