img_4044

Team Shell (Thalassa)

Organisatie
Shell

Deelnemers
35 teamleden

Hoe is jullie team tot stand gekomen, en wat maakt jullie team bijzonder?
Bij Shell staat diversiteit hoog in het vaandel, dit zie je ook meteen terug in onze groep! Na een heftig selectie proces (80 aanmeldingen) is er een groep gevormd van alle nationaliteiten en verschillende interesse gebieden. Er is gekeken naar motivatie voor de deelname, diversiteit waarbij bijna alle functies en locaties van ons bedrijf zijn vervult. Tijdens de verschillende borrels en uiteraard de veiligheidsdag (zie foto) hebben wij elkaar al beter leren kennen. Dit heeft ervoor gezorgt dat wij helemaal op elkaar zijn ingespeeld en een te gekke tijd van gaan maken aanboord.

Wat is voor jullie het ultieme “Rees” gevoel?
Het kan niet beter: met de wind door de haren, een super team aan je zijde op het mooiste schip: de Thalassa de Noordzee gaan bevaren!

Hoe gaan jullie dit jaar winnen?
Moeite nog kosten is gespaard om het beste team aan boord te krijgen. Onze zeer ervaren kapitein, zijn bemanningsleden & onze team captains + de waanzinnige Young Shell crew kan het niet anders dan slagen. Daarnaast zullen wij ons met volle overtuiging inzeten voor de overige te behalen overwinningen (!).

Jullie motto of zinspreuk?
Safety first, the Golden Rules! Zowel aanboord tijdens het zeilen is het zeer belangrijk dat wij professioneel en doelgericht te werk gaan.