avatar2

Even voorstellen…

Wat is de Race nou eigenlijk? En wie organiseert de Race? En zeilen we nou naar Engeland of niet? Om antwoord te krijgen op deze vragen, kijk dan het volgende filmpje, mede mogelijk gemaakt door Team RTL!


Houd daarnaast de RTL Buienradar van Race of the Classics 2016 in de gaten. Op deze pagina kom je alles te weten over de Race en de deelnemende 23 teams. Houd deze pagina goed in te gaten, want binnenkort:

  • Vind je hier tips en tricks over het zeilen;
  • Krijg je informatie over het weer tijdens de Race;
  • Kan je quizzen doen over bijvoorbeeld je favorieten zeehelden;
  • Kan je genieten van een dramaserie van het RTL-team;
  • Neem je een kijkje achter de schermen en krijg je updates over het reilen en zeilen van de Race

Kortom: dé pagina voor alle fans van ROTC die de deelnemende teams en de Race op de voet willen. Ook voor de zeil- en/of weerfanaat een leuke pagina om goed in de gaten houden. RTL hoopt jullie elke dag met iets nieuws te vermaken. De ultieme voorpret!