start ROTCYP Careerwise Veerhaven Rotterdam

Showstart Race of the Classics for Young Professionals 2017

Elk jaar vertrekt de Race of the Classics vanaf de Veerhaven met de ambitie de oversteek naar Engeland te maken. Op 11 oktober 2017 zullen 22 schepen, in een lange linie de Nieuwe Maas afvaren om de Noordzee te trotseren.

Als Organiserend Comité willen we graag van dit spektakel gebruik maken om de deelnemende bedrijven en diegenen die de deelname mogelijk hebben gemaakt bij elkaar te brengen. Tijdens het VIP evenement geven wij de genodigden de mogelijkheid om te beleven wat de Race inhoudt, hun eigen Young Professionals en hun schip te bezoeken, in contact te komen met de andere bedrijven en te genieten van dit prachtige schouwspel.

Showstart programma: 

09:00-10:00 Bezoek jouw schip met Young Professionals
10:00-10:30 Teamcaptains en VIPS palaver @ Maas Sociëteit
11:45 Kanonschot ter officiële start van de Race of the Classics for Young Professionals 2017
12:30 Lunch @ Maas Sociëteit