Deelnemers Race of the Classics YP 2018 bekend!

De voorpret kan beginnen, want de lucky ones die deel mogen nemen aan de Race of the Classics voor Young Professionals 2018 zijn bekend! Check gauw bovenstaande video om je concurrentie tijdens de komende Rees te leren kennen.

Alle Team Captains en deelnemers: van harte gefeliciteerd!

Op donderdag 14 juni maken wij graag kennis met alle Team Captains. Vanaf 20.00 uur staan wij klaar in Café Tante Roosje om op jullie deelname te proosten. Tijdens deze borrel ontvangen jullie meer informatie over de Rees en kunnen jullie je buddy leren kennen. Ook showen we de zeilpakken van Herman Lieven die jullie tegen heel aantrekkelijke tarieven voor jullie team kunnen bestellen. Bekijk alvast de laatste fashiontrends voor najaar 2018 via https://www.zeilkleding.nl/diversen/rotc.html.

Hopelijk tot de 14e!