IMG_3910

Dagverslag: we zijn los!

Het startschot vanaf de Urania heeft geklonken: de Race of the Classics for Young Professionals 2018 is officieel begonnen!
In een zonovergoten Rotterdamse haven kwamen de teams dinsdagmiddag rustig binnen druppelen. De mutsen lijken dit jaar overbodig, maar samen met de ketchup en de kotszakken werden ze toch maar uitgedeeld. Na de eerste veiligheidsinstructie en het eerste biertje met de bemanning is de Rees knallend afgetrapt met het spetterende (voornamelijk van het zweet) optreden van Bouba Dioup. Al te bont konden we het niet maken, want op de startdag was het vroeg dag.

Om 07.00 uur stonden onze vrienden van Appie namelijk aan de kade met ontelbaar veel klapkratten vol met proviand. Met volle schepen en verse koffie werden de VIPs van de deelnemende bedrijven ontvangen op de boten, voordat de KNRM ze naar het mooie Cafe Rotterdam zou brengen. En daar, onder het geroffel van de sambaballen en het toeziend oog van onze CEO’s, mocht het hoge woord er bij het Showpalaver eindelijk uit: WIJ GAAN NAAR ENGELAND!! En dat ook nog eens met de zon op onze bolletjes. Het kan vervelender.

Nu liggen wij klaar met onze prachtige Avatar, wachtend op het officiële startmoment en onszelf in de handjes knijpend dat we echt de oversteek gaan maken. Wij zijn er klaar voor, we kijken ernaar uit jullie te zien starten en uit te zwaaien. We wensen jullie een behouden vaart. Wees voorzichtig, let op elkaar en tot in Ipswich!

England here we come!